Demo 3

jasa landing page

Perkhidmatan Minisite Blogspot Murah

Apa itu Minisite...?

Minisite adalah LandingPage & Super Salespage yang bekerja selama 24 jam penuh untuk mempersembahkan produk atau servis anda dengan 1 tujuan, iaitu sebagai penganti salesman! Dan paling best, ia tidak perlu dimotivasi dan tidak pernah juga mengeluh karana harus bekerja 24jam.
Blogger  Landingpages
Anda mesti pernah lihat Website Bisnis Di Mana Hanya Ada 1 Halaman Jualan Sahaja Tanpa Sidebar atau menu. Dan disertai button Order Saja.

★ Itulah Minisite ★

Ya.. Seperti Website Yang Sedang Anda Baca Ini

minisite blogger template

Apa itu Landing Page?

minisite blogspot template

Saya pasti, sudah tentu anda sering melihat orang mempromosikan perniagaan, perkhidmatan, dan produknya melalui poster, sepanduk, risalah, pelekat dan risalah di sekeliling anda. Sama ada di jalanan, di dalam kereta api, di dalam kereta, di akhbar, majalah, atau ditampal pada dinding jalan di kawasan kejiranan anda. Media ini adalah pintu utama supaya orang ramai dapat mengetahuinya perniagaan dan produk kita.

Orang yang berminat untuk melihat brosur kita kemudian akan menghubungi nombor tersebut telefon, e-mel, laman web yang disenaraikan di sana. Ini adalah apa yang kita panggil CALL TO ACTION.

Dalam dunia pemasaran dalam talian, peranan media untuk brosur dan poster sedang diganti dengan nama LANDING PAGE. Anda boleh katakan, Landing Page ialah Brosur Versi Digital.


Kemudian, apakah perbezaan antara landingpage dan website?

Perhatikan dua gambar berikut ini...!!!

Sebuah Halaman website

Gambar Ini merupakan sebuah halaman website yang bagus, tapi bukan landing page yang bagus. Ada sekitar 60 link di halaman tersebut yang membuat halaman ini tidak fokus pada satu tujuan.

Sebuah Landing Page

Berbeza dengan Gambar yang ini hanya memiliki satu tujuan, iaitu Call-To-Action, yang membuatnya menjadi sebuah landing page yang bagus untuk keperluan promosi online.

Dengan LandingPage, Visitor Fokus Membaca Penawaran anda, dan tidak terpecah perhatiannya pada hal-hal yang lain. Kemudian jika tawaran anda itu cukup membuat mereka tertarik, maka mereka Membeli atau menghubungi anda. Itulah, Fungsi Utama sebuah LandingPage.

Berapa Harga untuk Membuat Minisite Landingpage?

Rata-rata harga jasa desain minisite profesional adalah berkisar mulai RM750,- Hingga RM1500- dan kena biaya tahunan berkisar antara RM300,- hingga RM1500,- untuk Sewa Hosting, Domain, dan Perawatan Web!

free minisite blogspot template

Tenang, Saya Ada Solusinya

Kami Menawarkan Perkhidmatan Pembangunan LandingPage Minisite Profesional dengan menggunakan blogspot, disertakan dengan reka bentuk dan grafik yang menarik supaya ia dapat meningkatkan penukaran jualan produk anda. Sangat sesuai untuk satu produk/perkhidmatan.

Apa yang anda perlu lakukan ialah, sediakan dan berikan kami bahan-bahannya promosi anda, dalam bentuk surat jualan (Teks) dan gambar atau imej diperlukan, berkaitan dengan perniagaan anda. Kemudian anda hanya duduk berehat, dan izinkan kami mengusahakan Minisite LandingPage yang hebat Profesional untuk Perniagaan, Perkhidmatan dan Produk Anda.

Berikut adalah beberapa Reka Bentuk Minisite Blogspot

Demo Minisite Blogspot

DEMO 1 DEMO 2 DEMO 3

Siapa Memerlukan Minisite?

  • Penjual Produk Fizikal, Penjual Tutorial Ebook / Video, Penjual Perisian
  • Peniaga Affiliate.
  • Peniaga Dalam Talian/Luar Talian, Broker Dalam Talian/Luar Talian
  • Pemilik Perniagaan Dalam Talian dan Luar Talian
  • Profesional yang memerlukan halaman pendaratan sebagai medium untuk Penjenamaan Peribadi dan menawarkan programnya, seperti: Jurulatih, Motivator, Hipnoterapi, Artis, Tokoh Masyarakat, Tokoh Awam, Paranormal, Dukun, Sosialit, Selebriti, Kyai, Pendeta, Pendeta, Pengurus, Pengarah, dsb.
  • Netizen, Facebooker, dan aktivis aktif lain dalam dunia internet yang memerlukan LandingPage sebagai Kad Perniagaan Maya untuk mereka di dunia Internet & Social Media.  
  • dll

Butiran Pakej Pembangunan Minisite Blogspot

Harga Normal RM750

CUMA RM450 BELI SEKARANG

Hubungi kami melalui kenalan di bawah atau terus tekan salah satu butang sembang di bawah

WhatsApp eMail Telegram Messenger SMS
admin

Ahmad Amiruddin
Marketing Mananger

Kontak Admin :
Sila hubungi admin melalui contact admin di bawah

SMS/WA : 60145102376
Phone : 60145102376
Telegram : @60145102376
Facebook : akunfb

No comments:

Post a Comment

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *